masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام.من یه ماژول می خوام واسه آمار بازدید از سایت.البته میخوام این ماژول طوری باشه که با هر بار بازدید از هرصفحه یا رفرش شدن یکی بهش اضافه شه.لطفا یکی کمک کنه.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام ببینید قبلا خیلی بحث شده افزونه های آمارگیر امار دقیقی ارائه نمیدن می تونید از وبگذر و پرشین استیت هم استفاده کنید اما بهترین آمارگیر همون گوگل آنالیزه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 از اون که استفاده می کنم برای خودم.اما می خوام کسانی که به سایت وارد می شن آمار رو ببینند.واسم مهمه که واسه اول کار آمار بازدید از سایت زیاد باشه.واسه همین ماژولی می خوام که با هر بار رفرش شدن صفحه یکی به آمار بازدید کننده اضافه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برای این مورد میتونید از اسکریپتهایی استفاده کنید که باعث رفرش میشن . تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجدد می تونید از اسکریپت آمارگیر سایت نایت اسکین هم استفاده کنید آمارش خیلی دقیق تر از وبگذره و برای هر بازدید هم یکی اضافه میکنه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر