rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان!اقا من نمایش تعداد بازدید کنندگان رو فعال میکنم اما توی سایت نمایش اده نمیشه!میشه کمکم کنید که چه کنم تا فعال بشه؟ دمو از سایتم http://www.perspolis-viva.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام منظور شما دقیقا چه ماژولی هست من الان سایتتون رو باز کردم ماژول "آمار بازدیدکنندگان" فعال هست و نمایش داده میشه! آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 نه داداش مرتضی گل! منظورم اون تعداد بازدید هست از خبر که دقیقا زید نویسنده خبر نمایش داده میشه و از مدیریت جوملا و توی تنظیمات مطلب نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام اول جستجو کنید بعد تاپیک بزنید http://forum.joomina.ir/thread-167-post-412.html#pid412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 مرتضی جان من این کار رو کردم اما نشد!هیچ تغییری نکردکسی نیست که کمک من کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 بابا به خدا به پیر به پیغمبر خسته شدم!صبح باید یه تاپیک بزنم تا شب شاید جواب بدبد!خوب من دارم میگم این مشکل رو دارم اما یکی کمکم نمیکنه!روزی 500 تا وسال جواب میدید اما یه سوال من رو نمیتونید جواب بدید!باشه بابا!ما رفتیم!دیگه هم اینجا سوال نمیپرسم!میرم یه جای دیگه!خدا نگهدار همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز کمی صبور باشید شما باید به دقت موارد ذکر شده در تاپیکی که آقای دفاعی معرفی کردند را انجام بدید این کار قبلا تست شده و جواب داده خود بنده به شخصه تست کردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 اقای مرادی عزیز! خوب من دارم میگم تست کردم نشد!خوب حتما یه جای کارم عیب داره دیگه!خوب اینجا میگم که کمکم کنید نه اینکه از صبح تا شب یه جواب ندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 خب دوست عزیز این توقع را نداشته باشید که حتما باید بعد از 1 ساعت جواب شما داده بشه من و یا مدیران دیگه کلی مشغله داریم و ممکن هست اصلا یک روز وقت اینکه به انجمن سر بزنیم نباشه مطمئن باشید اگه باشیم و توانایی پاسخ به سوال شما را داشته باشیم حتما پاسخگو خواهیم بود شما تمام مراحل رو به درستی انجام دادید؟؟ از چه قالبی استفاده میکنید؟؟ قالب شما دارای پوشه html هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز بنده از قالب های ارتیستر استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر