rezamasih 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این آرس را ببین زمانی که محصول جدیدی را در وب سایت قرار می دهیم عکس از حالت طبیعی خود بزرگتر می شود یعنی به اندازه ی 100 پیکسل بزرگتر می شود از کجا می توانم درستش کنم http://pd-cactus.ir/html/ توی بخش سررسید که بری متوجه می شوی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز شما باید دو نکته را رعایت کنید: 1- از زدن دو پست تکراری خودداری کنید 2- از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده کنید(این عنوان مناسب نیست!) این مواردی که خدمت شما عرض کردم قوانین انجمن محسوب میشه... پس دقت کنید... شما باید در تنظیمات فروشگاه اندازه عرض و طول تصویر را تنظیم کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز شما باید دو نکته را رعایت کنید: 1- از زدن دو پست تکراری خودداری کنید 2- از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده کنید(این عنوان مناسب نیست!) این مواردی که خدمت شما عرض کردم قوانین انجمن محسوب میشه... پس دقت کنید... شما باید در تنظیمات فروشگاه اندازه عرض و طول تصویر را تنظیم کنید... با سلام حتما رعایت می شود می شود بفرمایید از کجا می توانم این کارراانجام دهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 شما وارد مدیریت افزونه بشید در سمت راست گزینه پیکربندی را انتخاب کنید بعد از ورود به صفحه بعدی ، در تب های بالای این صفحه گزینه سایت را انتخاب کنید در این قسمت در fieldset سمت راست که نوشته شده طرح بندی گزینه ای هست به نام عرض تصویر کوچک و ارتفاع تصویر کوچک ، این دو را برای اندازه تصویر تنظیم کنید مثلا هر دو را 150 قرار بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 90 نکته : تصاویری که قبلا قرار داده اید کوچک نمیشند باید دوباره تصاویر را آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر