maihagroup 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من میخوام برای سایتم ( http://www.e-nkh.com ) امکان جدید اضافه کنم! اونم اینه که مهمانان (بدون عضویت و ورود) بتونن مطالبشون رو برام ارسال کنن و بعد از تایید من انتشار پیدا کنه !!!!!! چه افزونه ای رو پیشنهاد می دهید؟ و روش کارش رو اگر امکانش هست اعلام بفرمائید. با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 90 هیچی یک فرم درست نموده و متن را دریافت نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در اسفند 90 هیچی یک فرم درست نموده و متن را دریافت نمایید نمی خوام کپی پیست کنم! میخوام فقط اجازه انتشار بدم و مطلب انتشار پیدا کنه! نه این که خودم مطلب رو دوباره کپی کنم و مطلب ایجاد کنم!:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام خب دوست عزیز فکر کردین که بعدا چطوری می خواید مطالب اسپم رو حذف کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه گیر ربات های اسپمر بیوفتید ممکن ساییتتون به خظر بیافته از لحاظ امنیتی هم اینکار خیلی خطرناک چون شما هیچ دسترسی به کاربری که توانایی ارسال مطلب رو داره ندارید من که همچین افزونه ای نمیشناسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر