niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من نمی تونم وارد مدیریت سایت بشوم، بعد از اینکه پسورد اولیه را می زنم پیغام زیر را می دهد. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request shakibco.ir http://shakibco.ir/administrator user:**** pass:**** با پشتیبانی سایت هم صحبت کردم، گفت مشکل از برنامه شما می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 شما احیاناً چیزی را در تنظیمات کلی فعال نکردید؟ مثل ssl یا GZIP را فعال نکردید؟ چطور شد که این مشکل بوجود آمد؟ توضیح ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 شما احیاناً چیزی را در تنظیمات کلی فعال نکردید؟ مثل ssl یا GZIP را فعال نکردید؟ چطور شد که این مشکل بوجود آمد؟ توضیح ! نه هیچ تنظیماتی را تغییر ندادم. خیلی وقت بود اصلا وارد ادمین نشده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام مشکل از فایل htaccess هست شما وارد پوشه administrator بشید و این فایل یا فایل htpass را پاک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام مشکل از فایل htaccess هست شما وارد پوشه administrator بشید و این فایل یا فایل htpass را پاک کنید. حذف کردم این فایلو ولی بازم درست نشد. اصلا دیگه یوزر و پسورد اولیه هم نمی تونم بزنم. http://shakibco.ir/administrator :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام روی پوشه administrator پسورد گذاشته بودین ؟ چون الان که آدرس رو تست کردم کادر Authentication Required ظاهر شد اگر پسورد نگذاشتین با توجه به این کادر و ارور پست اول شاید سرورتون در حال تغییراتی باشد . البته میدونم تو پست اول گفتین با پشتیبانی صحبت کرده اید ولی باز در این مورد مطمئن شوید اگر به کنترل پنل هاستتون هم دسترسی دارید فایل ارورهایتان را چک کنید ، شاید راه گشا باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام روی پوشه administrator پسورد گذاشته بودین ؟ چون الان که آدرس رو تست کردم کادر Authentication Required ظاهر شد اگر پسورد نگذاشتین با توجه به این کادر و ارور پست اول شاید سرورتون در حال تغییراتی باشد . البته میدونم تو پست اول گفتین با پشتیبانی صحبت کرده اید ولی باز در این مورد مطمئن شوید اگر به کنترل پنل هاستتون هم دسترسی دارید فایل ارورهایتان را چک کنید ، شاید راه گشا باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): هاست که اصلا این موضوع را پشتیبانی نمی کند. فایل ارور هم کلا اصلا نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یا خودتون باید روی پوشه administrator پسورد گذاشته باشید یا از افزونه های امنیتی استفاد کرده باشید که این مشکل پیش آمده باشه و یا اینکه مشکل از طرف سرور هست اگر خودتون تغییراتی انجام دادید بفرمائید... و اگر خیر، با ادمین سرور صحبت کنید تا حل کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر