vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام من به دنبال افزونه ای هستم که اگر موس به روی لینک قرار گرفت تعقییر شکل دهد. یک نمونه پیدا کردم ولی ان کلا نشانگر را تعقییر میدهد. وکاری به لینک ندارد ممنون میشم راه نمایی کنیید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام افزونه ای برای اینکار ندبدم ولی می تونید به راحتی با کدهای html این کار رو انجام بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام این افزونه در انجمن معرفی شده و کلا شکل موس را در روی صفحه سایت تغییر میده ولی برای لینک ها شما باید کد سی اس اس را تغییر بدید دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا شما را راهنمایی کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوباره اینم ادرس سایتم www.new.aftabe14.com :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برای این کار میتونید از درستور cursor استفاده کنید ( باید در css قالبتون ازش استفاده کنید) برای مثال cursor: no-drop; شکل ماوس رو به ورد ممنون تغییر میده @ برای تغییر موس به شکل خاص هم قبلا در تالار توضیح دادم سرچ کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 سرچ میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما از همون کدی که آقای شمسی گفتن استفاده کنید کافیه تو سی اس اس قالبتون برای a این کد رو بگذارید تا همه لینک ها اونجوری بشن البته شاید تو فایرفاکس ج نده اما تو ie تغییر میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر