solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و خسته نباشید تازگیا یه مشکلی تو سایتم پیدا شده . وقتی با ie باز میکنم ارور زیر رو میده ... روی سیستم های دیگه امتحان کردم همین مشکل رو داشت . میدونم که از قالب نیست چون قبلا این مشکل رو نداشتم . ممنون میشم راهنمایی کنید نا گفته نمونه همیشه اینطوری نیست . بعضی وقتا خود به خود درست میشه ولی بیشتر اوقات ارور میده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در سایتتون از افزونه یا کدی استفاده می کنید که از جاوا بهره گرفته باشه؟ اگر بله غیر فعالش کنید و مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 سلام ببخشید اسپم میدم . میخواستم تشکر کنم مشکل دقیقا از جاوا بود . ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 منم همین مشکل رو دارم ولی هنوز نتونستم دقیقا پیداش کنم چه طور میشه پیداش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگر دقیقا نمی دونید، افزونه هاتون رو یک به یک بررسی کنید یا کدهای جاوایی که احیانا در سایت به کار بردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 یعنی دونه دونه افزونه ها رو غیر فعال کنم و توی مرور گر ie چک کنم اگر درست نشد دوباره فعال کنم برم بعدی درسته؟ حالا اگه چند تا افزونهمشکل روایجاد کرده بودن چه طوری با این روش پیداشون کنم؟ تنها راه اینه که فکر کنم باید کل افزونه ها رو غیر فعال کنم یکی یکی اضافه کنم درسته؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 بله درسته فقط دقت کنید افزونه های پیشفرض جوملا رو کاری نداشته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر