ramtin535 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من دنبال یک کامپوننت مدیریت املاک میگردم فارسی یا انگلیسی فرقی نداره ولی گرون نباشه یا اگه بشه رایگان ولی بدرد بخور باشه کسی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بسته کامل مدیریت املاک جومینا به کارتون نمیاد !؟ http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=12&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=93&vmcchk=1&Itemid=7 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از راهنماییتون من دنبال چیزی میگردم که یه خورده متفاوت باشه ممنون میشم کامپوننت هایی دیگه ای رو بهم معرفی کنین اینو قبلا دیده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در بهمن 91 من از امیر رضای تهرانی عزیز یک سوال در همین مورد دارم آیا کامپوننتی را که در سایت جومینا تحت عنوان مدیریت املاک جوملا link لینکش را گذاشتم و برای اعضا سطح دو است می توان از شما خریداری کرد یا نه باید بسته کامل را خرید کنیم ؟ قیمتش چنده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما چرا از همون لینک جومینا مارکت که جناب فرحزادیان گذاشتند استفاده نمی کنید و خریداری نمی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر