mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان چجوری میتونم عنوان صفحه اصلی سایتم رو تغییر بدم منظورم اون نوشته ای هستش که در تب مرورگر دیده میشه. در بخش پیکربندی کلی سایت تغییر دادم اما اسم سایت فقط در صفحه مدیریت تغییر کرد و در صفحه اصلی سایت تغییر نکرد و همینطور در فایل configuration.php تغییر دادم و باز درست نشد و از (مدیریت > منوها > منوی اصلی > صفحه ی اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان) هم تغییر دادم درست نشد. الان اسمش هست (وب سایت آموزشی اپراتورهای شرکت برق منطقه ای خوزستان ) که باید به (وب سایت ایران اپراتور - اپراتورهای ایستگاه برق) تغییر کنه اسم سایت iranop.ir لطفا راهنمایی کنیددوستان در نظر داشته باشید که من نام سایت در تب مرورگر رو میگم و نه در صفحه داخلی سایت رو غیر فعال کردم اما شما این مشکل را میتوانید مشاهده کنید منتظر پاسخ دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 سلام http://forum.joomina.ir/thread-862.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما از ایم مسیر باید برید و عوض کنید نام رو ! مدیریت سایت . منو ها . فهرست اصلی . صفحه اصلی. ویرایش پارمترها سیستم . عنوان صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام من همه اون کارا رو انجام دادم به غیر از محتوا داخل پوشه کش که باید پاک بشه پوشه کش کجاست.؟ کش مرورگر هم چندین بار پاک کردم لطفا راهنمایی کنیدمنظور پوشه کش در public_html در هاست هستش.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز کش مرورگر یا هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 کش مرورگر که هیچی اصلا خود مرورگر رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل پابرجا بود. iranop.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بله از طریق پوشه cache که در هاست در دایرکتوری که بسته جوملا رو آپلود کردید می تونید... فقط دقت داشته باشید که محتویات پوشه کش رو به غیر از فایل index.html حذف کنید (دلیل: امنیتی) همچنین می تونید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشیدلینک زیر رو نیز پیگیری کنید: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=91a1f63d9f3079dc1457229cc297306b&sortby=lastpost&order=desc موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 تشکر آقای فرحزادیان همه اون کارها رو انجام دادم اما مشکل همچنان وجود داره>!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 عجیبه !!! در صورت امکان اطلاعات ادمین سایت رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 دوستان آقای فرحزادیان زحمت کشیدند و بررسی های لازم را انجام دادند اما ایشون هم نتیجه ای نگرفتند و قرار شد اگر مشکل پیدا نشد یکبار دیگه جوملا رو اکسترکت کنم. اما این راه آخره. از دوستان عزیز کسی راه جدیدی یا پیشنهادی نداره.؟توجه داشته باشید که تغییرات نام سایت در حال حاظر فقط در مدیریت اعمال میشه. قالب از خلیلان هستش و مشکلی هم نداره و از cmsdownload گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 آخرین نسخه از سری جوملا 1.5 رو دانلود (ترجیحا جوملای 1.5 تیم مامبولرن) و بعد در هاستتون در دایرکتوری که بسته فعلی جوملا رو آپلود کردید ، آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید (نصب نکنید) بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید کش جوملا رو هم خالی کنید اگر مشکل پابرجا بود همینجا پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 آخه بسته نصبی خلیلان متفاوت با بقیه و یکسری ماژول و کامپوننت اظافه با خودش داره اگه این کار رو کنم مشکلی پیش نمیاد .؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 خیر مشکلی پیش نمیاد برای اطمینان می تونید قبل این کار یک بک آپ بگیرید ولی همانطور که عرض کردم عمل کنید مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام من این قالب رو الان تست کردم(قابل از خود شرکت خلیلان دریافت شده)، با تعویض نام "عنوان صفحه" توی قسمت پارامترهای سیستم منوی پیش فرض جوملا، نام سایت هم عوض میشه و مشکلی نداره! شاید چون قالب رو از جای دیگه ای غیر از خود خلیلان گرفتین این مشکل به وجود اومده!!! در هر حال اگه احیانا مشکلتون کماکان پابرجاست، در صورت امکان اطلاعاتتون رو برام پ.خ کنید تا منم یه نگاهی به سایتتون بندازم. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من جوملا مربوط به سایت رو در لوکال نصب و همین مشکل رو داشت. یه سایت دیگه دارم که از جوملای 1.5 تیم مامبولرن در اون استفاده شده و اون هم همین مشکل رو داره . ----------- نتیجه ای که من گرفتم اینه که سایت کلا مشکلی نمیتونه داشته باشه بلکه راه دیگه ای باید برای تغییر نام در تب مرورگر وجود داشته باشه. توجه داشته باشید که با روش های قبلی میشه اسم رو تغییر داد اما نه اسم صفحه اصلی رو یعنی مشکل فقط در تغییر نام صفحه اصلی هستش ------------ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان در انجمن cmsdownload جواب زیر رو به من دادند. شما چیزی متوجه میشید.؟ --------------- در این لینک عنوان سایت شما صحیح می باشد iranop.ir/index.php?option=com_content&a...Itemid=1〈=fa اشکال از منوی اصلی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام پست 11 این تاپیک رو انجام دادید ؟ نتیجه نداد ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام نه آقای فرحزادیان انجام ندادم و علت هم در پست 15 توضیح دادم. آخه فقط این سایت نیست که اینتوریه . اون یکی سایتم هم اینتوریه و جوملای اون از تیم مامبولرن هستش ---------------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان جوملا رو هم اکسترکت کردم و باز درست نشد. ---------------------------------------------------------------------- با این اوضاع و پاسخ ها و مشخص نشدن ایراد :1: فکر کنم جوملا رو از اول نصب کنم بهتر باشه:exclamation: نظر شما چیه.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام طی درخواستی که جناب توحیدیان تو پ.خ دادین، سایتتون رو بررسی کردم، مشکل شما از افزونه RSSEO ناشی میشد که با عدم انتشار صفحات این افزونه در سربرگ Page مدیریتتون مشکلتون حل میشه و نامی که توی منوی پیشفرضتون وارد کردین ظاهر میشه. خودتون بررسی کنین و هر کدوم از صفحات رو که نیازه در افزونه RSSeo تون فعال کنید. ** البته اگه به این افزونه نیازی ندارین، حذفش کنید خیالتون راحت تره در پناه حق، یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیزم آقای عرفان نمیدونم چجوری از شما تشکر کنم واقعا گل :thankyou: کاشتی . اگه کمک شما نبود الان داشتم جوملا رو از اول نصب میکردم و کلی دردسر دیگه تشکر از زحمات شما و وقتی که به من اختصاص دادید.:thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر