dareush 0 ارسال شده در اسفند 90 وقتی یک جدول رو داخل ویرایشگر سایت کپی میکنم در سایت خطوط جدول نشون داده نمیشه و مطالب جدول بهم ریخته میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که برای درج جدول در سایت چکار باید کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در اسفند 90 شما اگه از ورد میاری (کپی میکنی) باید از دکمه Paste from Word در وارایشگرت استفاده کنی تا کراکتر های غیر استاندارد وب را تو اون حذف کنه دکمه اش هم ارم ورد (w) روش هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در اسفند 90 شما اگه از ورد میاری (کپی میکنی) باید از دکمه Paste from Word در وارایشگرت استفاده کنی تا کراکتر های غیر استاندارد وب را تو اون حذف کنه دکمه اش هم ارم ورد (w) روش هستش من همیشه از دکمه Paste from Word استفاده می کنم و خطوط جدول حذف می شه سوال من اینه که آیا تنظیماتی هست که این اتفاق نیفته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با ادیتورهای دیگر هم تست کنید نهایتا اگر نتیجه نداد بدون واسطه ورد، مستقیم توسط خود ادیتور جوملا جدولتون رو ایجاد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 میتونین از نرم افزارهایی مثل "FrontPage" جداولتون(+مطالب) رو بسازید و کدش رو توی قسمت کد ویرایشگرتون بذارین تا مشکلتون حل بشه. یا علی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر