blueline 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام یه قالب ریسایزبل طراحی کردم که بسته به رزولوشن صفحه و نوع مانیتور کاربر اندازش تغییر می کنه به یه اسلاید نیاز دارم که وقتی توش می زارم فیت بشه و اندازش به صورت درصدی باشه نه پیکسل از آتسون استفاده کردم نشد همش یه تصویر کوچیک وسط نشون میده باقی صفحه خالی می مونه لطفا یه اسلاید با قابلیت اندازه در صدی معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام من یه پلاگین پیدا کردم اما خب واسه جوملا 1.6 و 1.7 بود خب ببینید قالب شما درصدی طراحی شده اسلایدر هم اگه درصدی باشه بازم عکس ها اندازه ثابتی دارند و مشکل پیش میاد پیشنهاد میکنم شما یه اسلاید با اندازه استاندارد بذاری بعد موقعیتش رو center قرار بدی که با تغییر پهنای سایت هم بازم در مرکز قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در اسفند 90 اگر لطف بفرمایید اون پلاگین رو هم به من معرفی بفرمایید ممنون میشم حداقل سایت رو آپگرید میکنم در صورت نیاز و البته ببخشید اینو میگم واقعا متاسفم یعنی هیچ اسلایدی برای جوملا نیست که اندازش در صدی باشه؟ این برای جوملا به نظرم بزرگترین ایراد ممکنه باید باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در اسفند 90 والبته عکسها رو با اندازه بزرگ می زنیم به اندازه درصد مشخص شده از اون کورپ کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر