gomnam_44468 0 ارسال شده در بهمن 90 :1: باسلام خدمت دوستان از دوستان چنانچه کسی قالب فارسی شده (راست چین شده )این قالب رو دارد به ما هم برسوند. بسته نصبی رو نصب کردم ولی راست چین نیست و خودم هم نمی دونم چه طور باید این کار رو انجام بدم و تا حالا هم این کار رو نکردم. اگر امکان دارد همیاری رسانیدباتشکر تم رو در آپلود سنتر انجمن آپلود کردم حذف لینک قالب تجاری ja_vauxite_for_joomla_1.5 کار جوملا ارت هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این قالب تجاریه و شما نباید لینک دانلودش در انجمن بگذارید چون اینجا از وارز پشتیبانی نمیشه برای فارسی کردن باید کدهای سی اس اس ویرایش بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gomnam_44468 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این قالب تجاریه و شما نباید لینک دانلودش در انجمن بگذارید چون اینجا از وارز پشتیبانی نمیشه برای فارسی کردن باید کدهای سی اس اس ویرایش بشه با سلام و ممنون از راهنمایتون حالا چه طور می تونم برای فارسی کردن با همون راست چین کردن سی اس اس اقدام کنم یا کمک بگیرم؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 در این زمینه هم در انجمن ما آموزش وجود داره هم با جستجو در گوگل می تونید مطالب آموزشی خوبی پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر