shs1366 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام در جوملا ی 1.5 من وقتی ارسال مطلب می کنم قسمت درج تصویر کار نمیکنه وقتی در قسمت پایین ارسال مطلب تصویر رو می زنم تا تصویر مطلب رو آپلود کنم توی پنجره ای که برای درج تصویر باز میشه JFolder::folder: Path is not a folder این خطا رو می نویسه نمیدونم چشه دوستان کمک کنی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما اسم قالبتون رو عوض کردید؟ بررسی کنید ببینید پوشه های زیر حذف نشدند images/banners images/M_images images/smilies images/stories اگر نشد پک جوملا رو اکسترکت کنید بعد پوشه اینستالیشن رو حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما اسم قالبتون رو عوض کردید؟ بررسی کنید ببینید پوشه های زیر حذف نشدند images/banners images/M_images images/smilies images/stories اگر نشد پک جوملا رو اکسترکت کنید بعد پوشه اینستالیشن رو حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ بگیرید یا علی دفاعی نجاتم دادی خیلی مردی ی ی ی ی ی ی ی ممنون ن ن ن ن ن ن ن مرد بزرگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 خواهش می کنم دوست عزیزم فقط انجام وظیفه بود حالا شما کدوم کار کردی درست شد بگو تا بچه های دیگه هم بدونن اسم قالب رو عوض کرده بودی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در اسفند 90 خواهش می کنم دوست عزیزم فقط انجام وظیفه بود حالا شما کدوم کار کردی درست شد بگو تا بچه های دیگه هم بدونن اسم قالب رو عوض کرده بودی؟ با سلام دفاعی من رفتم دیدم پوشه ها نیستن پوشه ها رو دوباره ساختم درست شد ولی دوباره همین مشکل ایجاد شد نمیدونم چه مرضی داره اولش درست شد ها ولی نیم ساعت دیگه دوباره همون وضع در اومد توی عکس زیر نگا کنید اصلا brows وجود نداره البته تا قبل اینکه همه عکس ها لود بشه هست ها ولی به محض اینکه همه عکس ها لود میشه نابود میشه اون براوز چکار کنم؟ جوملا رم دوباره آپلو.د کردم و اکسترکت کردم ولی باز درست نشد دفاعی روش دیگه هم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجدد خب ببینید بازم پوشه ها حذف شدند؟ نسخه جوملاتون چنده؟ به آخرین نسخه 1.5.25 ارتقا بدید در بخش پیکربندی در تب سیستم فعال بودن آپلود کننده Flash را روی خیر بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در اسفند 90 دفاعی جان خیلی مردی آقا بارگذارنده ی فلش رو روی خیر قرار دادم درست شد ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون دفاعی جان:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر