mshb 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام.. خسته نباشید.. افزونه ای جهت ارسال پیام خصوصی بین کاربران میخواستم که قابلیت اتچ فایل هم داشته باشه... پیش از این دوستان این رو معرفی کردن http://extensions.joomla.org/extensions/communication/pms/3206?qh=YTo0OntpOjA7czoyOiJwbSI7aToxO3M6MzoicG1zIjtpOjI7czo1OiJwbXMncyI7aTozO3M6%E2%80%8BNDoicG0ncyI7fQ%3D%3D که واقعن موندم تو نصبش.. بعد نصب هم با خطا مواجه میشم.. یه افزونه ساده ای بود با نام com_jemessenger - فوق العاده عالی.. هیچ مشکلیم باهاش نداشتم.. روی 2.5 نصب میشه, ولی چون منوها فرق دارن نسبت به 1.5, نمیدونم چطور منو بسازم واسش, و مطمئن نیستم کار بکنه با 2.5 یا نه... ممنون میشم اگه افزونه مناسبی سراغ دارید و یا این افزونه ها رفع مشکل میشنع راهنمایی بفرمایید.. بهروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام متاسفانه تنها افزونه رایگان و غیرتجاری ارسال پیام خصوصی سازگار با جوملا 2.5 همون uddeIM هستش که دوستان گفتن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshb 0 ارسال شده در بهمن 90 خیلی ممنون از پاسخگوییتون... پلاگین ضمیمه فایلش رو چطور تهیه کنم؟؟ شخصی تو کشور هست که داشته باشتش و ازش بخرم؟!.. من امروز نیازش دارم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر