h4875 0 ارسال شده در بهمن 90 یه سوال اورژانسی دارم من قالبمو با آرتیستر 3.1 طراحی کردم همه چی داشت خوب کار میکرد که یهو به سرم زد با ie تستش کنم وقتی با ie بازش کردم همه چی قاطی باتی بود. فهمیدم که با مرورگر مزخرف ie سازگار نیست و فارسی سازی هم خوب انجام نگرفته خلاصه همه فارسی سازیشو کامل کردم هم کامل با ie سازگار شده به جز موقعیت user که نمیدونم چرا وقتی با ie باز میکنم موقعیت یوزرم به جای اینکه زیر مطالبم باشه رفته سمت چپ( تقریباً روی بلوک سمت چپ) و یورز 1، یوزر2، یوزر3 و یوزر 4 بجای اینکه کنار هم باشن همه رفتن روی هم و فقط یکیش معلومه یعنی بجای اینکه این مدلی باشه user1-user2-user3-user4 این مدلیه user4 بقیه زیر یوزر4 پنهان شدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام خب دوست عزیز ما الان چه جوری بفهمیم چه جوری شده؟ کدهای قالب رو از کجا ببینیم؟؟؟؟ داداش گلم ادرس سایتت رو بذار تا بررسی بشه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در بهمن 90 <?php echo $view->position('banner1', 'art-nostyle'); ?><?php echo $view->positions(array('top1' => 33, 'top2' => 33, 'top3' => 34), 'art-block'); ?> <?php if ($view->containsModules('left')) : ?> <?php echo $view->position('right', 'art-block'); ?> <?php endif; ?> <?php echo $view->position('banner2', 'art-nostyle'); if ($view->containsModules('breadcrumb')) echo artxPost($view->position('breadcrumb')); echo $view->positions(array('user1' => 50, 'user2' => 50), 'art-article'); echo $view->position('banner3','art-nostyle'); if ($view->hasMessages()) echo artxPost(''); echo ''; echo $view->position('banner4', 'art-nostyle'); echo $view->positions(array('user3' => 50, 'user4' => 50, 'user5' => 50, 'user6' => 50), 'art-nostyle'); echo $view->position('banner5', 'art-nostyle');?> <?php if ($view->containsModules('right')) : ?> <?php echo $view->position('left', 'art-block'); ?> <?php endif; ?> <?php echo $view->positions(array('bottom1' => 33, 'bottom2' => 33, 'bottom3' => 34), 'art-block'); ?><?php echo $view->position('banner6', 'art-nostyle'); ?> <?php echo $view->position('syndicate'); ?> <?php if ($view->containsModules('copyright')): ?> <?php echo $view->position('copyright', 'art-nostyle'); ?> <?php else: ?> <?php ob_start(); ?>Designed by Bahman Mohebi Copyright © 2012 All Rights Reserved <?php echo str_replace('%YEAR%', date('Y'), ob_get_clean()); ?> <?php endif; ?> <?php echo $view->position('debug'); ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در بهمن 90 دوستان من فکر کنم مشکل از آرتیستر 3.1 باشه چون با قالب هایی که قبلا با ورژن قدیمیش که یادم نیست ورژنش چند بود قالب ساختم هیچ مشکلی نداره ولی الان نه اون آرتیستر قدیمیو دارم نه وقت برای طراحی دوباره اگه میشه کمک کنید زودتر درستش کنم ممنون از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 نمیدونم دوستان واقعا از مشکلات من سر در نمیارن یا دلشون نمیخاد جواب بدن:s الان این دومین تاپیکیه که من سوال پرسیدمو کسی جواب نداده تا یه چیزی هم مینویسیم میگن آقا اسپم نده یه نگاه به این بندازید http://forum.joomina.ir/thread-10900.html به هرحال ما مبتدی هستیم و با هزار امید میایم اینجا مشکلاتمون رو مطرح میکنیم البته هیچ انتظاری هم از کسی ندارم فقط ناراحتی من از اینه که شما نوشتید جوملا 1.5 مشکلات خود را در رابطه با جوملا 1.5 در اینجا مطرح نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام h4875 عزیز ، چرا ناراحت میشید ؟ مطمئن باشید اگه هیچ کس نمیخواست کمکی کنه ، آقای دفاعی هم نمیومد بگه دموی آنلاین بدید بیشتر مشکلات قالب را نمیتوان بدون دموی آنلاین حل نمود . شما هم اگه میخواهید به خودتون کمک کنید ، ابزاری هم برای حلش در اختیار ما قرار بدید ، که ابزار لازم هم گفته شد اگر توان تهیه هاست ندارید ، میتونید از هاست رایگان استفاده کنید یا اینکه اگه قالبتون تجاری نیست لینک دانلودش رو قرار بدید تا دوستانی که میتوانند آن را برایتان اصلاح کنند در ضمن شما تو پست شماره 4 اون تاپیک هم اعلام کردید که مشکل حل شده . اگه کماکان هنوز مشکل دارید ، مطمئن باشید دوستانی هستند که کمک کنند . پس صبور باشید و موارد خواسته شده را انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر