esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 من اصلا در مورد گامهای اتصال به درگاه بانک یا پرداخت آنلاین اطلاعی ندارم. می شه یک نفر لطف کنه و توضیح بدهد. من در سایت می خواهم که فرمی را یک مهمان پر می کند و بعد از پیگیری فرم باید مقداری هزینه از طرف مهمان پرداخت بشه. پیش نیازهای برای سایت, هاست و یا اگر باید به بانک مورد نظر خودمان را معرفی کنیم.. ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای اینکار باید برنامه نویسی بلد باشید و درگاههای اتصال بانکی رو بشناسید می تونید با استفاده از ماژول های ارائه شده به کاربر بگید تا پول رو واریز کنه بعد از طریق فرم شمار تراکنش رو ازش بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 برنامه نویسی آشنا هستم ولی این کار را تاحالا انجام ندادم. ولی ترجیح می دهم اگر ماژول معتبر و مطمئنی هست ازش استفاده کنم که هم سریع باشه و هم از نظر امنیت خیالم راحت باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 برای اینکار باید یک برنامه نویس فرم شما رو به بانک متصل کنه می تونید با دوستان برنامه نویس آقایان شمسی،حاجی پور و .... تماس بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر