hy68 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یه سایت با html طراحی کردم که تو یه قسمتش باید یه سایت دیگه توی همین سایت البته به صورت بازشونده مثل دانلود سنتر جوملا درست کنم کسی از دوستان می دونه که چطور و با کدوم تک html میشه این کار رو کرد و برای بازشدنش اسکریپت خاصی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام منظورتون حالت پاپ آپ هستش؟ اگه بله باید از جی کوئری استفاده کنید تو اینترنت آموزش در این باره زیاده کافیه اینو تو گوگل سرچ کنید آموزش ایجاد پاپ آپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در اسفند 90 بله زیادند ولی ناقص و اشتباه به طور خلاصه من یه اسکریپتی میخوام که وقتی روی متن کلیک میکنیم توی همین صفحه یه صفحه مثل لایت باکس باز بشه و توی اون یه وب سایت نشون داده بشه البته برای وب سایت اچ تی ام ال نه جوملا همچنین میدونم که باید از آی فریم اسفاده کنم ولی مشکلات زیادی بیش میاد لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در خرداد 91 یعنی کسی نمیدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در خرداد 91 سلام این حتما بدردتون میخوره همه چیو بصورت لایت باکس باز میکنه http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/#prettyPhoto یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر