kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 با سلام چرا در بعضی مواقع جای ماژول ها تغییر میکند ؟ و باعث سردرگمی طراحان میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام زمانی که 3 {X} تا موقعیت کنار هم باشند و زمانی که موقعیت اول چیزی توش قرار نگیره موقعیت های باقی مونده میان جاشو پر میکنند و این طوری میشه که جای ماژول ها تغییر میکنه / البته اگه طراح بخواد میتونه از این عمل جلو گیری کنه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در شهریور 89 به نظر من فكر كنم چون قالبتون كلا فارسي و راست چين هست و اكثر اوقات كه كاربران در جوملا left رو انتخاب ميكنن راست انتخاب ميشه اين قالب ها درست عمل ميكنند يعني جاي قالب ها هموني ميشه كه شما تعريف ميكنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 دوباره سلام منظور من این نیست منظور من این است که همه چیز درست است بعضی مواقع کل سایت قاطی میکند و ماژول جاش خالی است و جای دیگر نمایش داده میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز دلیلش همون چیزی هست که من گفنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر