nava 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان چند روزیست کە وقتی میخوام مطلب جدیدی رو رو سایتم بذارم در قسمت نوشتن مطلب با ارور روبرو میشم یعنی ادیتور سایت قسمت اضافە کردن مطلب کار نمی کند ممنون میشم بگید مشکل از چییە. پایین مشاهدە می فرمائید کە چە اروری رو میدە.'>تصویرببخشید اینم تصویر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام عکس نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در بهمن 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 شما از جوملا انگلیسی استفاده میکنید؟؟؟ مشکل انکد دارید عزیز اینطور که در تصویر مشخصه همه چیزتون ریخته بهم!!! شما اگر از فارسی استفاده میکردید در قسمت زبان، فارسی را انتخاب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از جواب شما ولی من هم در قسمت مدیریت و هم سایت زبان فارسی بکار می برم ولی اینگار باید تو فایل ادیتور یە کم کدهارو تغییر داد کە من بلد نیستم چون اینگار تو خت پایین مشکل دارە کە اگە کسی کدنویسی بلد باشە امکان حل کردن مسکل زیادە. Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /customers/bewran.com/bewran.com/httpd.www/libraries/joomla/html/editor.php on line 268 کسی از دوستان نبود کە مشکل مارو حل کنە؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام پست 10 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-10695.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. احتمال دارد با این تاپیکی که دوستمون معرفی کرد مشکل حل نشود. اگر حل نشد احتمالا با یک پلاگین یا کامپوننت تداخل دارد. مثلا من یادم هست توی یک سایتی بود که همین مشکل پیش اومده بود که وقتی کامپوننت sh404sef را غیر فعال کردم درست شد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر