padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوباره من یک مشکل بزرگ داشتم در طراحی قالب که برام خیلی حیاطی هست در بعضی از سایت ها می بینیم که داخل تکست باکسشون یک افکت هستش. من هم می خواهم در قالب سایتم در درون تکست باکس هام بزارم درون سی اس اس می دونم چی بنویسم اما درون فایل روت قالبم نمی دونم چی بنویسم تا در کل قالب اون افکتی که در سی اس اس نوشتم نمایش داده بشه منظور از روت قالب فایل index.php هستش :thankyou: و یک چیز دیگه من در آرتیستر این قالب را طراحی کرده ام ولی منو هایی که به صورت آبشاری ساخته بودم نمایش داده نمی شود باید چی کار کنم اما در موقع طراحی نمایش داده می شد چطوری می تونم به فایل index.php قالبی که با ارتیستر ساختم یک کلاس برای کل تکست باکس های درون قالب اضافه کنم که بعد درون فایل سی اس اس فایل سی اس اس را به اون اضاف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام برای این کار باید به کلاس تکی باکس خصوصیات رو اعمال کنید زندگیتان سپید/. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 با سلام برای این کار باید به کلاس تکی باکس خصوصیات رو اعمال کنید زندگیتان سپید/. میشه بیشتر توضیح بدید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به این مثال نگاه کنید متوجه میشوید #menu li.search input.inputbox, #menu li.search input.ps_ng_search_box { -moz-transition: all 0.5s ease-in-out 0s; background: none repeat scroll 0 0 #81AFD3; border: 1px solid #000000; border-radius: 13px 13px 13px 13px; box-shadow: 0 1px 1px #1A3867 inset; color: #142849; padding: 5px 12px; width: 150px; z-index: 1; } زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر