kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان عزیز اگر به منوی سمت راست وب سایت www.aviny.com توجه کرده باشید به صورت متحرک است یعنی به صورت متحرک روی هر کدام از موارد که میروید بخش و بعد مجموعه نمایش داده میشود لطفا مانند این ماژول را نیازمندم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز قبل از ارسال سرچ کنید برای تایپیک خود از عنوان مناسب استفاده کنید :exclamation: مینوید از : swmenupro استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوباره ببخشید من نتوانستم موضوعی پیدا کنم من این ماژول را دانلود نمودم ولی کار با آن را نمیدانستم اگر آموزش دارد برای من قرار دهید چون تنظیمات این ماژول خیلی زیاد است . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام تا جایی که می دونم فارسی شدش در وب موجوده اونو دانلود کنید کارتون راه میوفته / یه سری هم به تایپیک های که در این باره بحث شده بزنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر