shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام من به دنبال یک منو آبشاری ساده هستم ترجیحا راست چین باشه ولی اگر هم نبود اشکالی نداره فقط تا حد امکان ساده و سبک باشه - اگر فایل استایل داشته باشه می تونم از توی css دست کاریش کنم رنگ و فونت اش رو عوض کنم فقط یک چیز برام مهم هست که حتی توی sw هم نیست و اون اینکه نیاز نباشه به گزینه های منو margin یا padding بدی تا فیت صفحه بشه خودش اتوماتیک فیت صفحه بشه مثل منوی پیش فرض قالب های جوملا که نوار منو فیت صفحه است ولی گزینه های منو کوچک تر هستند اما توی sw باید گزینه ها را به نحوی بزرگتر کنی تا نوار منو فیت صفحه شود امیدوارم منظورم رو رسونده باشم مرسی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام بهترین راه اینه که قالب جوملاتون رو بصورت دستی آبشاری کنید آموزشش تو انجمن هست البته اگر دسترسی داشته باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام قبلا در انجمن تعدادی منوی آبشاری خوب معرفی شده جستجو کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام بهترین راه اینه که قالب جوملاتون رو بصورت دستی آبشاری کنید آموزشش تو انجمن هست البته اگر دسترسی داشته باشین ممنون ، اما ترجیح می دم که یه ماژول یا افزونه رو برای این منظور استفاده کنم - یه منوی معمولی راست چین یا دارای قابلیت راست چین شدن اگر پیدا کنم خوب میشه یه منو واسه بالای صفحه میخوام با همون ویژگی هایی که تو پست قبل عرض شد ولی منوی خود قالب رو نمی خوام استفاده کنم چون با هر بار عوض کردن قالب باز باید دردسر داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر