daneshpars 20 ارسال شده در بهمن 90 سلام. نمی دونم چرا از امروز صبح تا حالا یک سری اتفاق های عجیب غریب داره در هاست و سایتم می افته. اول که مشکل پایگاه داده به وجود اومده بود که پشتیبانی هاست درستش کرد. اما الان یک مشکل دیگه پیش اومده . امروز بعد از ظهر یک قالب نصب کردم. و مشکلی هم نداشت. و بعدش هم بعضی از ماژول ها رو تغییر سایز میدادم که با قالب ست بشه. و باز هم مشکلی پیش نیومد. اما در آخر که خواستم تصویر مجموعه ها رو تغییر سایز بدم چون یک مقدار بزرگ بودن . برای همین تصویر مجموعه ها رو از خود سایت ذخیره کردم ( چون نمی دونستم روی کامپیوترم کجا دارمشون. ) اما بعد از اینکه ذخیره کرده و در فتوشاپ تغییر سایز دادم و خواستم که دوباره به مدیرت سایت برگردم و تصویر های کوچکی برای مجموعه ها قرار دهم دیدم که یک سری خطا در ویرتومارت وجود داره. البته در خود سایت هم در صفحه فروشگاه وجود داشت. که در رابطه با مجموعه های محصولات بود. من هم در پیکربندی فروشگاه ساز الگوی مجموعه رو " مرورگر 1 " انتخاب کردم و بعد پیغام خطا رفت. اما بعد از آن دیدم که ماژول آخرین محصولات هم تصویرهاش رو نشون نمیده. برای همین به سراغ ماژول ها در بخش مدیریت رفتم و دیدم که هیچ کدوم از ماژول و پلاگین ها رو نشون نمیده و یک پیغام خطا به رنگ قرمز در بالای صفحه ی ماژول ها و پلاگین ها وجود داره خطای ماژول ها DB function failed with error number 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql_4150_0.MYI' (Errcode: 17) SQL=SELECT m.*, u.name AS editor, g.name AS groupname, MIN(mm.menuid) AS pages FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = m.checked_out LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = m.access LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.client_id = 0 GROUP BY m.id ORDER BY m.position , m.ordering ASC LIMIT 0, 20 این هم خطای پلاگین ها DB function failed with error number 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql_4150_0.MYI' (Errcode: 17) SQL=SELECT p.*, u.name AS editor, g.name AS groupname FROM jos_plugins AS p LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = p.checked_out LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = p.access WHERE p.client_id = 0 GROUP BY p.id ORDER BY p.folder , p.ordering ASC LIMIT 0, 20 البته ماژول های راست و چپ و بنر1 رو در سایت نشون میده ولی تصویرهای آخرین محصولات فروشگاه که در موقعیت یوزر 1 هست رو نشون نمیده. در ضمن قالب سایت هم با آرتیستر 3.1 طراحی کرده بودم. راستی من یک بار دیگه بسته فروشگاه ساز ایران وب کار رو روی مدیرت فایل ها در سی پنل هاست هم اکسترکت کردم و فایل کانفینگ هم همون قبلی گذاشتم. ولی باز هم مشکل حل نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید که من باید چیکار کنم. چون شدیداً به این سایت احتیاج دارم. و خیلی وقت هست که دارم برای یک شرکت طراحی می کنم. و تغریبا هم تمام بود. :thankyou: ببخشید مجبور شدم دوباره پست جدید بزنم. آخه هر کاری می کنم در ویرایش قبلی اروز میده Forbidden You don't have permission to access /xmlhttp.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the reques -------------------------- راستی چند مورد دیگه هم وجود داره. اصلا نمیشه ماژول یا پلاگین دیگه ای نصب کرد. و لیست مجموعه ها هم اصلا در ویرتومارت بخش مدیریت سایت نشون نمیده و خالی هست. در صورتی که کالاها هستند. و در سایت هم مجموعه ها رو نشون میده. com_virtuemart/classes/ps_product_category.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. بعد از اینکه اون مشکل قبلی حل شد این مشکل به وجود آمد؟ احتمالا مشکل از هاست هست و شما از طریق پشتیبانی سایت ، از مدیر هاستتون بخواهید برسی کند. شما برای این که ببینید مشکل از هاست هست یا نه یک بک آپ از سایتتان بگیرید و به لوکال هاست منتقل کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در بهمن 90 سلام. بعد از اینکه اون مشکل قبلی حل شد این مشکل به وجود آمد؟ احتمالا مشکل از هاست هست و شما از طریق پشتیبانی سایت ، از مدیر هاستتون بخواهید برسی کند. شما برای این که ببینید مشکل از هاست هست یا نه یک بک آپ از سایتتان بگیرید و به لوکال هاست منتقل کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه. موفق باشید. مرسی از شما. بله قبلا هیچ مشکلی نداشت. از امروز صبح این اتفاق افتاده. و با چی بک آپ بگیرم از akeeba استفاده کنم ؟ و اون هم قبلا خواستم بک آپ بگیرم ولی با وجود اینکه تنظیمات فایل پشتیبانی هم تنظیم کردم اما با این وجود باز هم بک آپ نمی گیره و خیلی مدت زمان زیادی طول می کشه و آخر هم بک آپ نمی گیره. و من آشنایی چندانی با لوکال ندارم. ----------------------------------------------------------------------------------- در باقی ساب دامین ها هم همین مشکل وجود داره . به پشتیبانی هاست خبر دادم امیدوارم که بتونن درستش کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید دستی بک آپ بگیرین. تمام پوشه هاتون رو از هاست زیپ کنید و دانلود نمایید. از دیتابیستون هم یه بک آپ بگیرین. بعد روی سیستم خودتون توی لوکال اونها رو قرار بدین. آموزش نصب روی لوکال سرور رو هم می تونین از لینک زیر یاد بگیرین. http://forum.joomina.ir/thread-5-post-5.html#pid5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در بهمن 90 واقعا مرسی از شما. ولی دیگه مطمئن شدم که مشکل از پایگاه داده هست. چون در پی اچ پی مای ادمین هاست این ارور رو میده و اصلا پایگاه داده رو نشون نمیده Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly. حالا واسه ی پشتیبانی هاست پیغام خصوصی فرستادم ببینم چیکار می کنن . باز هم از همگی ممنونم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر