hamidjh 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من دارم الگوريتم رو ميخونم به چندتا مسئله برخورد كردم كه نمي تونم حلش كنم اگه اساتيد كمك كنن ممنون ميشم در ضمن هنوز زبان هاي برنامه نويسي رو نخوندم لطف كنيد روش حل مسئله رو به زيان فارسي بگيد با تشكر. 1-اگوريتمي كه 3 عدد را از ورودي بگيرد و ان را از بزرگ به كوچك چاپ كند 2-الگوريتمي كه عدد صحيح و مثبت را از ورودي خوانده و فاكتوريل را حساب كند 3-الگوريتمي كه نام و ساعت كار و دستمزد ساعتي كاركنان موسسه اي را خوانده و حقوق آن ها را محاسبه كند اگر كارمندي پيش از 40 ساعت كار كرده باشد اضافه حقوق ميگيرد به ازاي هر ساعت اضافه كاري سه دوم دستمزد ساعتي به عنوان اضافه كاري پرداخت مي شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما دارید با چه زبان برنامه نویسی می کنید و کارهایی که می خواهید بکنید می خواهید به چه زبانی باشد؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در بهمن 90 من فعلا با هيچ زباني كار نمي كنم فقط ميخوام روش حل مسئله رو ياد بگيرم اگه ميشه به زبان فارسي توضيح بديد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام آخه دوست عزیزم تا نگید با چه زبونی برنامه نویسی می کنید که نمیشه جواب درستی داد در هر زبان برای این چیزها یکسری تابع هست مثلا فکتوریل در php به این شکله <?php $f=$fact=25; while ($fact>0) {$f=$f*$fact--;} echo $f; ?> اینم سایر توابع در پی اج پی: http://www.php.net/manual/en/ref.math.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر