persiancity.ir 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من تازه با جومولا اشنا شدم میشه لطفا بگیذد قالبهای جومولا 2.5 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ اصلا فارسیش هست؟ یا قالبهایی که به رایگان در سایتهای خارجی میدن میشه لطفا آدرس اون سایتها رو بدید ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز شما در گوگل سرچ کنید "قالب جوملا 2.5" قالب های جوملا 2.5 رو به شما نشون خواهد داد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. قالب زیاد هست. همه ی قالب های جوملا 1.7 و 1.6 به جوملا 2.5 می خورند و کار می کنند. ولی برای اینکه قالب های جوملا 1.5 به 1.7 بخرد باید کمی php , css دستکاری بشه. اگر قالبی داشتید و خواستید به جوملا 2.5 سازگار بشه ، من رایگان برایتان انجام می دم. برای دانلود قالب های فارسی ، توی نت بگردید خیلی پیدا می کنید. از جمله جومینا ، هاتفا ، سی ام اس فارسی و بزودی سایت خودم! در سایت های خارجی هم زیاد هست و شرکت های بزرگ طراحی قالب اکثرا قالب هایشان پولی هست ولی آن ها را می توان در نت به صورت رایگان دانلود کرد. ار جلمه سایت امیرحسین عزیز takwd.ir و سافت آرچیو softarchive1.ir . موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hataf 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز شما در گوگل سرچ کنید "قالب جوملا 2.5" قالب های جوملا 2.5 رو به شما نشون خواهد داد! سلام این قالب از سایت شما گرفتم دهنم آب افتاد ولی داخلش سه تا فایله چجوری باید نصبش کرد در لو کال بابا عجب قالبیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز خوشحالیم که دوباره برگشتید اما خب یکبار دیگه قوانین رو بخونید سئوال جدید باید در تاپیک جدید در بخش مربوطه پرسیده شود یا علی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر