vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 سلام. دوستان من یه گالری عکس میخوام که بازدید کننده ها بتونن واسه هر عکس نظر بدن. کسی چیزی سراغ داره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farnaz_beh 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام ، من از (گالری تصاویر جوملا)JOOMGALLERY استفاده کردم.کاربران هم می تونن نظر بدن ، هم به عکس می تونن امتیاز بدن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام می تونید از گالری فوکا استفاده کنید هم خودش بخش نظرات داره و هم می تونید با jcomment یکپارچش کنید! با تشکر یا حــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 من هم نظر دوست عزیزم علیرضا رو تایید میکنم... فوکا گالری بهترینه.... و اگه از جی کامنت استفاده میکنی میتونی از اون استفاده کنی برای نظرات.... امکانات بیش از حد مدیریتی و نمایشی... در عین حال سادگی کار با اون... من حقیقتش خیلی دنبال یه همچین چیزی گشتم... و چون کار خوبی بود به هیچ وجه لینکه مترجم و خود فوکا رو از زیرش حذف نکردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 دوستان من هم یک گالری می خواست که کاربران از قسمت front end بتوان در قسمت های مختلف عکس آپلود کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر