masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 خواهشا یه قالبی برای کا2 بگذارید مشکی باشه خیلی لازمش دارم اگه وجود ندارد کمک کنید که چگونه رنگ سفیدش رو بکنم مشکی؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی شود. اگه میشود شما اینو دانلودش کنید بعد رنگش رو تغییر بدید دانلود k2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام متاسفانه من وقت اینکار را ندارم اگه میتونید دمو قرار بدید تا در سایت شما بررسی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام متاسفانه من وقت اینکار را ندارم اگه میتونید دمو قرار بدید تا در سایت شما بررسی شود ببخشید دمو آنلاین دارم ولی خیلی طول میکشه من این افزونه رو روش نصب کنم من کا 2 رو روی یه سایته دیگه نصب کردم رو لوکال هاست هست.به هر حال خیلی ممنونم ولی امید واررم یکی اینکار رو برام بکنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر