blueline 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان افزونه میکرو بلاگ دهی می خواستم که کاربر توش بتونه یه ارسال 200 کاراکتری داشته باشه در یک صفحه خاص! به این صورت که یک پیج داشته باشیم و هر کاربر بیاد و بتونه علاوه بر خوندن نظرات سایرین خودش هم یک ارسال به طول حداکثر 200 کاراکتر(قابل تنظیم باشه) داشته باشه!(حالتی مثل اسکریپت شیر ترانیکس می خوام ولی دوست دارم رو خود جوملام باشه که نخواهند تو چند جای مختلف ثبت نام کنند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در بهمن 90 شما می تونید از بسته جامعه مجازی جومینا استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در بهمن 90 میشه دقیق تر بفرمایید کدوم بسته! لینک رو لطف می فرمایید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 CB فارسی - جامعه ساز مجازی نسخه عمومی CB فارسی با تاریخ شمسی- جامعه ساز مجازی نسخه ویژه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در بهمن 90 نه نه cb نمی خوام خودم جوم سوشال دارم!:thankyou: چیز دیگه ای هست؟ دایرکتوریش تو جوملا جهانی چیه تو چه قسمتی می تونم بگردم!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام به این لینک مراجعه کنید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/communities نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر