rose 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام تنها یه نام از جوملا در سورس سایتم دیده می شه: برای حذفش در پوشه includes فایل application.php ، به جای کلمه joomla یه چیز دیگه گذاشتم ولی با این کار یه مشکی پیش اومد ( مدیر سایت قادر به ارسال مقاله نمی باشد) . می شه یکی راهنمایی کنه چه جوری حذفش کنم؟؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما فقط نام رو در فایل application.php تغییر دادی؟ نام خود فایل رو عوض نکردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما + کاری که کردی ، نام فایل joomla.javascript.js را به همانی که تغییر دادید تغییر بدهید. اصلا چرا می خواهید اسم جوملا نباشه؟ می خواهید کسی نفهمه سایت با جوملاست؟:thankyou: موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما فقط نام رو در فایل application.php تغییر دادی؟ نام خود فایل رو عوض نکردی؟ با سلام نام فایل رو هم عوض کردم ولی بعدش توی مدیریت مشکل پیش اومد!!! اون موقع من فقط اسم فایل joomla.javascript.js رو در پوشه ی includes در پوشه ی js اصلاح کردم، شاید باید جای دیگه رو هم تغییر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 این فایل در کجای سایت تون لود میشه؟ لطفا ادرس سایتتون رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر