elham_t123 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من کامپوننت swmwnu Version:6.7 رو از http://extensions.joomla.org دانلود کردم و گفته شده که این کامپوننت با جوملا 2.5 سازگاره بعد از نصب هم موردی نداره و کامل نصب شد اما زمانیکه باهاش منو ایجاد کردم ماژول منو رو ساخت و داخل لیست ماژولها اومده اما فعال نمیشه و البته داخل خود کامپوننت preview میگیرم این ارور رو میده Warning: require_once(C:\xampp\htdocs\joomla25/modules/mod_swmenufree/styles.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\joomla25\administrator\components\com_swmenufree\preview.php on line 13 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\joomla25/modules/mod_swmenufree/styles.php' (include_path='.;C:\xampp\php\pear\') in C:\xampp\htdocs\joomla25\administrator\components\com_swmenufree\preview.php on line 13 ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما به دلیل اینکه در لوکال هستید این مشکل هست. شما از ومپ 2.0c استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر