mojtaba741 2 ارسال شده در بهمن 90 متاسفانه شرکت که ازش هاست را خریدم خواستم برنامه Source Guardian را روی هاستم نصب کنه امروز فردا میکنه هنوزم نصب نکرده همش میگه به سرور گفتم نصب میکنه.ند روزه دیگه به میلم جواب نمیده میخوام خودم نصبش کتن امکانش هست؟ میدونید که این برنامه به چه درد میخوره ؟ برای ارسال و دریافت پیامک نیاز به این برنامه دارم. چکار کنم که نصب بشه ؟ پیشنهاد شما چیه؟ www.samanclimb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید source Guardian سیستمی حفاظتی هست که طراحان جهت کدکردن ازش استفاده میکنند... خیر، اگر مدیر سرور نباشید دسترسی جهت نصب پلاگین source Guardian در سرور نخواهید داشت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 درود بر شما دوست عزیزم آقای ناظم یک آموزش برای نصی دستی سورس گاردین نوشته اند که میتوانید از لینک زیر مطالعه بفرمایید http://opencart.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر