canadaexpert 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان، یک سوال داشتم. خواستم سوال کنم که اگر بخاهم که دکمه like f***b**k مشابه این سایت www.jooyaonline.com متحرک باشه باید از چه افزونه استفاده کنم؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 افزونه مشابه آن یکی پیدا کردم ولی تجاری بود . افزونه های زیر را ببینید بدردتون می خوره یا نه Social Slider Easy Like and Share Plugin Facebook Share نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در بهمن 90 افزونه مشابه آن یکی پیدا کردم ولی تجاری بود . افزونه های زیر را ببینید بدردتون می خوره یا نه Social Slider Easy Like and Share Plugin Facebook Share با سپاس از شما، امکان داره بپرسم که اسم افزونه تجاری چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 اسمش Floating box هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در بهمن 90 اسمش Floating box هست من لینکی از ان پیدا نمیکنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 بفرمایید.(جست و جو تو جوملای جهانی) http://extensions.joomla.org/search?q=Floating+box نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر