molana_rumy 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام خدمت دوستان گرامی قبل از هر چیز بگم که کلی در سایت جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم. من میخوام توی یک سایت فروشگاهی فقط با دو روش پرداخت انجام بشه. یکی روش پرداخت اینترنتی (که مشکلی نداره) و روش دیگه اینه که هزینه کالا هنگام تحویل به مشتری بصورت دستی دریافت بشه. برای این کار چه امکاناتی در ویرچومارت وجود داره و چطور باید اون رو فعال کنم؟ مورد دیگه اینه که میخوام با هر خریدی که مشتری انجام میده پیامکی براش ارسال بشه (ترجیحا اگه مشتری پاسخی به پیامک بده و بر این اساس خرید تضمین بشه که دیگه بهتر). برای این مورد چه کاری باید انجام بدم؟ راستش در جومینا چند افزونه برای پیامک هست که نمیدونم کدوم برای این کار بهتره ( اگه نصبشون کنم دیگه هیچ کاری لازم نیست و پیامک ارسال میشه؟ یا باید یه جایی هزینه ای پرداخت بشه و تنظیمات دیگه ای هم داره؟ ) با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام یعنی چی بصورت دستی؟ یعنی مشتری خودش قیمت رو بصورت دستی وارد کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در بهمن 90 نه , یعنی اینکه وقتی کالا به مشتری تحویل داده میشه هزینه اون به کسی که کالا رو به مشتری تحویل میده (مثلا پیک متری) داده بشه. ممنون میشم در مورد پیامک هم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 خب دوست عزیز اگه دستی پول رو دریافت بشه دیگه چه نیازی به سایته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد افزونه پیامک هم شما باید در یکی از سایت های ارائه دهنده پنل های ارسال پیامک ثبت نام کنید و یک پنل خریداری نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در بهمن 90 خب یه طور بازار یابیه (نیست؟) یعنی نمیتونم توی ویرچومارت همچین امکانی داشته باشم؟ در مورد پیامک وقتی مشتری سفارشی بده بطور خودکار پیامک ارسال میشه؟ اگه میشه یه خرده توضیح بدید (البته عذر خواهی میکنم) تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 برای داشتن این امکانات باید کدهای افزونه رو ویرایش کنید که باید با کدها آشنا باشید برای پیامک هم این امکان اختصاصیه و باید طراحی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 با سلام افزونه اتصال ویرچومارت به پیامک نوشته شده و آماده هست به زودی انتشار داده خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر