amrdata 20 ارسال شده در بهمن 90 با سلام وقت همگی بخیر دوستان یه مشکلی برام پیش اومده در حد المپیک :1: راستش یک هفته ای بود که داشتم روی سایت خودم روی لوکال با wampserver کار می کردم که متاسفانه پوشه wamp در درایو ویندوزم پاک شده :1: حالا با هزار بدبختی برگردونم اما فکر نکنم کامل باشه ومپ را به صورت مجدد نصب کردم و پوشه مربوط به سایت خودم را و دیتابیس اون را از فایلهای رکاوری شده کپی کردم و حالا می خوام تو لوکال بازش کنم این ارور را میده خواهشا بگین چه کنم : [align=left] XW<Ͳs8-z}_Þz"Gj2v#V vǟ~eng.j \V-9o*\?%5苩 &7FnL21e߿M%( LD/0oLtTXBz|P< VT2870&k hPJ= :)qhP@!ѩʯs ɔ\%懦=]dkQKՕM!y=[7G|eCmRd͕-Vլ ҉j)=%0v-t~jӺ"InO?sx, (jY纤ps{nZw|NCo MʘJhm}_N8M;" Fi~0p߀WOKq݈/4ؙ#Uk˜\r *@>$+f [Hsf8L]()b[@1+X%cGp* Ol).I.nKT S*h\sCֆ&VSw Y n\epk}7]1JCĘ$r0f;IA(PC |el wMk<0T"q͔e"e@uQ 0cg:Wbđ o=Լ[qPnD a3i`:Ќ+}`eLBޝ|Ta4 oLAog.LpA[M )c\&$?2z!Bp)/1-kJ*tn_)pYNVwN?g +|wxsFatal error: Class 'JUtility' not found in D:\wamp\www\ranginweb\libraries\joomla\application \application.php on line 101[/quote ][/align] این مشکل از چیه ؟ برنامه رکاوری چی خوبه تا پوشه ومپ را کاملا برگردونم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. برای ریکاوری یکی از بهترین ها recover my files هست. شما مشکلتون در wamp هست یا اینکه فایل ها بعد از ریکاوری مشکل دارند؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در بهمن 90 فایل ها بعد از ریکاوری مشکل دارند چی کنم به نظر شما ؟ التماس دعا :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر