mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من یکسری کد های css نوشتم که زیر منوها رو به صورت ساده نمایش می دهد. حالا می خوام یه کاری کنم که انیمیشن داشته باشه. کد جاوای انیمیشن منو رو هم دارم. اما نمی دونم چطور استفاده کنم. می خوام مثل سایت زیر بشه : http://demo.khalilan.com/kh_khalilan از ماژول هم نمی خوام استفاده کنم . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این سایت از ماژول moomenu استفاده کرده! و به صورت دستی نیست به صورت دستی سخت هست از ماژول استفاده کنید مشکلات کمتری دارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 می تونید ماژولش رو معرفی کنید؟ببخشید لینک دانلود ماژول رو دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 moomenu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 دوستان ممنون از راهنمایی هاتون به جاهای خوبی رسیدم فقط یک مشکل دارم : من 3 تا منو دارم که دارای submenu می باشد. اولی رو به درست افکت می ده اما دو تا دیگه رو ساده میاره. مشکل چیه؟ ((( متاسفانه دمو ندارم و دارم روی لوکال کار می کنم ))) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر