chabok 49 ارسال شده در شهریور 89 كادر دور ماژولهاي اين قالب نيست؟؟:dodgy: بچه ها يه چك كنين؟ يعني اونچيزي ك تو شات هست اينجا نيست فونت هاش قشنگن اما ازشون به مربع تبديل شده ممنونم كار خوبي بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 دلیل فونت ها اینه که شما اون فونت ها را ندارید در توضیحات قالب در سایت نوشته ام در مورد مسئله دوم احتمالا برای ماژول ها کلاس تعریف کرده اید که باید از کلاس خود ماژول های این قالب استفاده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 89 مرسي جناب آقاي تهراني اما بنده اين فونت رو نصبيدم فقط يكي دو مورد مربع شده از حروف در مورد اينكه فرمودين براي ماژول هام كلاس تعريف كردم خير الانم جوملا رو تازه نصب كردم باز همون مشكل رو دارم يه بار خودتون قالب رو امتحان كنين مرسي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 اگر دوستان دقت کنین تو همین اسکرین شات هم یه ماژول هست که کادر نداره. همون مازول آموزش ها را میگم. اگر کلاس ماژول ها را خالی بذارین کادری نشون نمیده. و واسه اون کادر های دور ماژول ها با کلاس ماژول ست شدند. یه سری به این لینک بزنین همه استایل ها را معرفی کرده و کلاس ماژول ها را هم میتونین ببینین. http://demo.joomlashine.com/joomla-templates/jsn_epic/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=46 و در مورد فونتها هم بقیه دوستان تست کنن اگه بقیه هم همین مشکل را داشتن بگن تا فونت ها را به تاهوما تغییر بدم. البته این مشکل 100% بر میگرده به فونت های روی سیستم کاربرا.. من تو 2تا سیستم چک کردم و مشکل نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام من از این قالب استفاده کردم.اما هدر بالای سایت رو نمایش نمیده.علت چی هست؟از زیر هدر شروع شده و متنها رو به همراه سایر ماژول ها و ...فقط نمایش میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مهر 89 سلام من از این قالب استفاده کردم.اما هدر بالای سایت رو نمایش نمیده.علت چی هست؟از زیر هدر شروع شده و متنها رو به همراه سایر ماژول ها و ...فقط نمایش میده. یکی از منو هاتون را در موقعیت mainmenu قرا بدین مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 من منوی بالایی رو تو حالت main menu قرار دادم.اما بصورت لیست مسطح نشون نمیده و از بالا تا پایین عمودی وار داره نشون میده.در صورتیکه تو تنظیمات فهرست بالایی بصورت لیست مسطح تنظیم کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مهر 89 روی حالت "لیست" تنظیم بکنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر