ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یه بخش میکرووبلاگ دهی تو سایتم راه اندازی کردم میخوام آخرین ارسالهای اونجا رو در سایت اصلی در یه ماژول نمایش بدم به طبع از ماژول نمایش خبر خوان استفاده کردم ولی نمی دونم چرا به حای نمایش آخرین پستهایی که اونجا ارسال میشه فقط لینکش به نمایش در میاد درس سایت در امضا هست میتونید ببینید اگه ممکنه هرچه سریعتر جواب بدین ممنون میشم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام در تنظیمات ماژول برید موجود هست در تنظیمات شما میتونید علاوه بر عنوان فید ، نمایش متن توضیح فید رو هم بله قرار بدید تا نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام در تنظیمات ماژول برید موجود هست در تنظیمات شما میتونید علاوه بر عنوان فید ، نمایش متن توضیح فید رو هم بله قرار بدید تا نمایش داده بشه این عکس تنظیماتی است که من انجام دادم هر جا مشکل دار بگویید تا تنظیم کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 ظاهرا که درست هست ولی شما توضیحات و تصویر خبرخوان رو غیرفعال کنید کش جوملا و کش مرورگر رو هم برای اطمینان پاک کنید در ضمن اسم ماژولی رو که قرار دادید بگید تا در دمو ببیینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 ظاهرا که درست هست ولی شما توضیحات و تصویر خبرخوان رو غیرفعال کنید کش جوملا و کش مرورگر رو هم برای اطمینان پاک کنید در ضمن اسم ماژولی رو که قرار دادید بگید تا در دمو ببیینم من از ماژول پیش فرض جوملا استفاده کردم جوملای من 1.5.25 است کارهایی که گفتید رو هم انجام دادم بی فایده بود چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر