SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 سلام من به یک کامپوننت که با مشخص کردن مثلا تعداد خط ها یا کلمات به طور اوتوماتیک ادامه مطلب بسازد منتظر پاسخ های شما دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 اگر از کامپوننت k2 استفاده کنید کنترل کاملی میتونید داشته باشید.البته باید کمی باهاش کار کنید و تنظیمات رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 اگر از کامپوننت k2 استفاده کنید کنترل کاملی میتونید داشته باشید.البته باید کمی باهاش کار کنید و تنظیمات رو انجام بدید. نصب کردم ولی نتوانستم این مورد را پیدا کنم بجر k2 چیزی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 نصب کردم ولی نتوانستم این مورد را پیدا کنم بجر k2 چیزی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای این مورد شما میتونید از پلاگین Cutoff استفاده کنید پلاگین بسیار کاربردی هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر