SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 سلام خسته نباشید من یه سایت دارم حدود 6 ماه اول خوب بود ولی وقتی که افزونه com_acesef را نصب و فعال کردم وب مستر گوگل و قسمت "ادرس خطا 404" افزونه acesef تعداد این صفحات 404 تا 2000 تا میرسه حالا برای حل این که صفحات 404 از بین برود باید چه کار کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام باید منتظر باشید گوگل مجدد ایندکس کنه لینکهای مشکل دار رو هم می تونید از وبمستر گوگل حذف کنید (قبلا در انجمن راه کار ارائه شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 نه انجام دادم چگونه صفحات درون سایت را درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 شما در حال حاضر با لینکهای قبلی که گوگل ایندکس کرده مشکل دارید یا در خود سایت بعد از فعال کردن سئو با ارور 404 روبرو می شید !؟ بعد از فعال کردن سئو یا استفاده از acesef فایل htaccess.txt رو تغییر نام دادید به: .htaccess ؟ (اگر خیر، این کار رو انجام دهید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 شما در حال حاضر با لینکهای قبلی که گوگل ایندکس کرده مشکل دارید یا در خود سایت بعد از فعال کردن سئو با ارور 404 روبرو می شید !؟ بعد از فعال کردن سئو یا استفاده از acesef فایل htaccess.txt رو تغییر نام دادید به: .htaccess ؟ (اگر خیر، این کار رو انجام دهید) موفق باشید قبلا تغیر نام داده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 پاسخ سوال اول بنده رو ندادید!؟ شما در حال حاضر با لینکهای قبلی که گوگل ایندکس کرده مشکل دارید یا در خود سایت بعد از فعال کردن سئو با ارور 404 روبرو می شید !؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 چگونه دمو قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 آدرس سایت اتون یا صفحه ای که در سایتتون ارور 404 می ده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 www.raghim.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 بنده سایت اتون رو دیدم! ظاهرا که مشکلی نیست تو لینکها... ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 خوب من هم همین را میگم ولی چرا افزونه سئو و گوگل لینگ 404 میجوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 حتما گوگل داره لینکهایی رو اجرا می کنه که مربوط به قبل از استفاده شما از سئو بوده ! باید صبر کنید تا گوگل لینکهای جدید شما رو ایندکس کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در دی 90 نه این ارور ها حدود 2 ماهه هر روز هم بیشتر میشه این ها تعداد صفحات ارورو دار هست گه گوگل پیدا کرده است HTTP (34) In Sitemaps (122) Not found (1,919) Restricted by robots.txt (6) Unreachable (101) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 نه فکر میکنید چرا افزونه سئو اینقدر صفحه 404 میجوره از کجا درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 شاید شما تنظیمات مناسبی انجام ندادید افزونه های سئو وقتی صفحه شما یافت نمیشه برای شما صفحه 404 درست میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر