fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 سلام این یک افزونه بسیار خوب برای رزرو کردن است من این افزونه را برای یک نمایندگی ایرانخودرو گذاشتم ، به این صورت که کاربر بعد از وارد شدن به بخش کاربری خود بتواند تایم های خالی نمایندیگ را ببیند و در انجا وقت بگیرد که چه زمانی ماشینش را به نمایندگی ببرد ، نام افزونه jongman است که شما می توانید آن را در فایل زیر دریافت کنید تاریخ آن نیز فارسی می باشد لطفا در صورت داشتن اشکال به من بگوئید تا درستش کنم دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام ممنون از افزونه خوبتون ولی : اول اسکرین شات دوم دموی آنلاین از سایت سازنده یا سایتی که استفاده کردید سوم لینک دانلود از سایت سازنده این نکات رو در معرفی افزونه در نظر بگیرید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 وای خدا ببخشید لینک دانلود در سایت جهانی جوملا شرکت پشتیبان این هم اسکرین شات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در دی 90 با تشکر از این افزونه خوبتان در صورت امکان کمی توضیح دهید که پس از نصب چطور رزرواسیون صورت میگیرد. ممنون میشم راهنمایی کنید چون آن را نصب کردم ولی جایی برای درج تاریخ رزرو پیدا نکردم با تشکر مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر