fantome10 0 ارسال شده در دی 90 سلام من میخواستم سایتم رو که تو لوکال طراحی کردم رو به هاست منتقل کنم. هاستم پلسک هستش. طبق آموزش هایی که هم تو این سایت و هم تو گوگل دیدم فهمیدم که باید فایل های موجود در پوشه www رو به زیپ تبدیل کنم و به پوشه httpdocs منتقل کنم. که این کارو بدون اینکه فایل رو زیپ کنم کردم. الان من مشکلی که دارم این هست که از ذیتابیسم بک آپ گرفتم ولی نمیتونم توی پلسک ریستورش کنم. به هر سه روش none ,ziped , gzipped هم امتحان کردم . ولی اخطار میده. میخواستم بدونم راه دیگه ای هست که بتونم این دیتابیس رو اپلود کنم ؟ اگر کسی آموزش کامل آپلود جوملا در پلسک رو بزار واقعا کار بزرگی کرده چون واقعیتش توی اینترنت یه آموزش درست و حسابی پیدا نکردم که انتقال جوملا در پلسک رو آموزش بده. اکثرا سی پنل هست. یاتوضیحات کامل نیست. من تصویر ارور رو هم براتون ضمیمه میکنم تا ببینید مشکلم از کجاست. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام کنترل پنل پلسک کلا توصیه نمی شه چون دیر یا زود شما رو با مشکلاتی روبرو می کنه و محدودیت های خاص خودش رو داره... شما یه کاری کنید افزونه akeebackup رو در جوملایی که در لوکال دارید نصب کنید و توسط اون یک بک آپ بگیرید و بعد در کنترل پنل هاستتون مثل جوملا نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام من هم اصلا این پنل رو پیشنهاد نمیکنم همیشه با این پنل مشکل داشتم و مشکلات زیادی داره اگه میتونید عوض کنید و بهترین گزینه که همون cpanel هست رو خریداری کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 ممنون اره ولی این پنل رو تازه تمدید کردم. ولی اگه موعدش تموم شه حتما میرم دنبال یه هاستی که سی پنل داشته باشه. من با برنامه ای که معرفی کردید از سایتم توی لوکال بکاپ گرفتم و به فولدر httpdocs در کنترل پنل منتقل کردم. بعد چجوری میتونم اونو نصب کنم. منظورم اینه چجوری فایلم رو فراخانی کنم یا نصب کنم. ببخشید اگه سئوالم اماتوریه . آخه بار اوله. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام افزونه مورد نظر بک آپ شما رو در قالب یک بسته نصبی براتون آماده می کنه که هم شامل اطلاعات دیتابیس و هم دایرکتوری جوملا می شه و شما برای نصب دقیقا باید مثل جوملا عمل کنید و تنها تفاوتش در شکل و شمایل بخش نصب هست... بک آپ رو به روت هاست منتقل و اکسترکت کنید یک دیتابیس ایجاد کنید آدرس سایت رو فراخوانی کنید تا به قسمت نصب منتقل بشید نصب رو شروع کنید تا آخر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 من ادرس سایت رو میزنم این عکس میاد این مشکل حل شد. الان تو قسمت ریستور بک اپ هستم تنظیمات رو چی بزنم؟ host name? user name? password? databasename? اینارم میتونم مثل لوکال هرچی دوس دارم بزنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام خیر، باید یک دیتابیس ایجاد کنید و اطلاعات اون دیتابیس رو وارد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 هر کاری میکنم این قسمت جلو نمیره ارور میده چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 اطلاعات دیتابیس درست وارد نمی شه! اطلاعات رو به چه صورت وارد می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 مثل اطلاعاتی که توی لوکالم وارد کردم : Database server host name : localhost User name : root Password : Database name : shahramo دیتابیسی که توی هاستم : قسمت add new databasae من اسمشو گزاشتم shahramo وقتی واردش میشم : میگه باید یه یوزر اد کنی: add new database user که وقتی که میزنم از من یه یوزرنیم و پسورد میخواد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در مورد یوزر دیتابیس به جای root باید نام یوزری که در هاست هنگام ایجاد دیتابیس تعیین کردید رو وارد کنید و در مورد پسورد هم پسورد دیتابیسی که ایجاد کردید و نام دیتابیس هم که نام دیتابیسی که در هاست ایجاد کردید... در مورد اینکه هنگام ساخت یوزر ازتون یوزر و پس می خواد شما همان یوزر و پسورد ورود به پنل هاست رو وارد کنید و بعد اقدام به ساخت یوزر و پس دیتابیس اتون کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 من وقتی که سایتو داشتم توی لوکال نصب میکردم در قسمت تنظیمات پایگاه داده این اطلاعات رو وارد کردم نوع پایگاه داده : MYSQL نام هاست : LOCALHOST نام کاربری : ROOT رمز ورود : نام پایگاه داده :SHAHRAMO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در لوکال بله درست هست ولی در هاست خیر باید اطلاعات دیتابیسی که در هاست ساختید رو وارد کنید: نوع پایگاه داده ----> MYSQL نام هاست ----> LOCALHOST نام کاربری -----> نام کاربری دیتابیسی که در هاست ساختید رمز ورود ----> پسورد دیتابیسی که در هاست ساختید نام پایگاه داده ----> نام دیتابیسی که در هاست ساختید با این تنظیمات(اگر دست وارد کنید) دیگه نباید مشکلی داشته باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 واقعا ممنون از پاسختون من برای ساخت دیتا بیس در هاستم وقتی وارد صفحه اصلی پلسک میرم ، میرم قسمت DATABASE و اونجا روی گزینه add new databasae کلیک میکنم ازم تنها یه اسم میخواد و من یک اسم وارد میکنم و اوکی میکنم وارد یه صفحه میشه که توش یه گزینه بنام add new database user داره وقتی روش کلیک میکنم ازم یکسری مشخصات میخواد که عکسش اینه نمیدونم یکم گیج شدم . میشه لطفا با توجه به نوع ساخت دیتا بیس تو کنترل پنل پلسک توضیح بدین. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 دیتابیس شما همانطور که خودتون فرمودید ساخته شده. و قسمت add new database user که تصویرش رو قرار دادید مربوطه می شه به ساخت یوزر دیتابیس اتون و پسوردش... Database user name -----> نام کاربری دیتابیس رو به دلخواهتون وارد کنید new password ------> پسورد دلخواه اتون رو وارد کنید confirm password -----> تکرار پسوردی که انتخاب کردید و بعد روی دکمه ok کلیک کنید (بعد طبق پست قبلی بنده عمل کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در دی 90 بازم نشد. من تمام کارایی که شما گفتین رو کردم. ولی نمیدونم چرا همش اخطار میده که اطلاعات درست وارد نمیشه! راه حلی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در صورت امکان اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر