jarmani 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من یه بسته نصبی جوملا دانلود کردم که قالبش قابلیت rtl رو داشت همه چی خوب نصب شده ولی زبان سایت همون انگلیسی مونده از قسمت مدیرتم که میرم زبان رو روی فارسی بزارم زبان فارسی وجود نداره چی کار کنم؟؟؟؟؟:thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام با توجه به مکان ایجاد تاپیکتون آیا جوملاتون 1.7 هست!؟ اگر بله، شما باید فایل زبان فارسی جوملا 1.7 رو بصورت جداگانه در مدیریت سایت نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در آذر 90 نه عزیز جوملای من 1.5.25 هستش یه سوال من این بسته ی نصبی رو باید کجا نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 در جوملا 1.5 نیاز نیست فایل زبان دیگر رو نصب کنید... کافیه فایلهای زبان رو از یک جوملای ترجمه شده (ترجیحا جوملا 1.5 تیم مامبولرن) بردارید و در هاستتون در دایرکتوری که پک جوملا قرار داره قسمت مربوط به زبان (هم مدیریت و هم کاربری) اضافه کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در آذر 90 میشه اسم فایله زبان رو بگید ممنون میشم :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 1. پوشه fa-ir در مسیر زیر /language/ 2. پوشه fa-ir در مسیر زیر /administrator/language/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در آذر 90 مرسی از جوابتون :thankyou::thankyou: فقط یه سوال دیگه من جوملا رو از تو هاستم پاک کردم بعد بسته ی امادرو تو هاستم اپلود کردم بعد ادرس سایتو زدمو نصبش کردم اشتباه؟؟؟؟اگه جوملا رو از تو هاست پاک نکنیم بسته رو باید کجا بریزیم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 خواهش می کنم ببینید شما در روت هاستتون یکبار می تونید جوملا رو نصب کنید و برای داشتن جوملای بیشتر باید توسط ساب دامین یا پوشه جوملاهای دیگر رو اضافه کنید... در مورد پاک کردن جوملای قبلی و آپلود بسته جدید مشکلی نیست فقط بهتر بود قبلش دیتابیس قبلی رو نیز جداولش رو خالی می کردید یا برای جوملای جدیدتون از یک دیتابیس جدید استفاده می کردید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون از پاسختون یه:thankyou::thankyou: مشکلی هست همه چی راست چین شده ولی همه چی انگلیسیه هم مدیریت هم خود سایت؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 فایل زبان کامل اضافه شده؟ در مدیریت سایت داریدش؟ بسته جوملاتون رو رو دیتابیس جوملای قبلی نصب کردید!؟ پک کامل آخرین نسخه جوملا سری 1.5 یعنی 1.5.25 رو دانلود کنید (ترجیحا جوملا 1.5 تیم مامبولرن) و بعد در هاستتون در دایرکتوری که پک فعلی جوملا قرار داره و بعد از آپلود فقط اکسترکت اش کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AArman 0 ارسال شده در دی 90 من هم دقیقا همین مشکلو دارم فقط نسخه ی جوملای من 1.7.3 هست دقیقن همین کارو کردم ولی درست نشد در قسمت مدیریتم فارسی رو ندارم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AArman 0 ارسال شده در دی 90 کسی نیست ج منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 واضحتر بگید تا توضیح بدم جانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست عزیز لطفا اسپم نکنید! اگر دقت می کردید پاسخ شما در همین تاپیک بود!: http://forum.joomina.ir/thread-9275-post-52131.html#pid52131 اگر مشکلتون حل نشد مشکل اتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر