robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان میشه این سی دی رو دانلود کرد یا دوستانی که دارند اپلودش کنن تا دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام این سی دی برای دانلود نیست و شما باید اون رو خریداری کنید http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=14&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=52&vmcchk=1&Itemid=7 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس به نظرم گرنه 40 تومن شما ندارین برام رایت کنین حق الزحمه هم میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این کار حروم، اشتباه و غیراخلاقیه که من رایت کنم و به شما بدم 40 تومن گرون نیست چون شما یاد میگیرید که چطور یه قالب جوملا رو از پایه طراحی کنید و این ارزشش از 40 تومن خیلی بیشتره در ضمن با مدیران جومینا مارکت تماس بگیرید شاید بهتون تخفیف بدن آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آذر 90 40 تومن به هیچ وجه گرون نیست ارزش این آموزش به مراتب بیشتر از مبلغی هستش که شما پرداخت میکنید و مطمئن باشید نمونه این آموزش رو هم جای دیگه پیدا نمیکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر