3bita 12 ارسال شده در آبان 90 سلام بر تمامی دوستان من یک کامپوننت یا ماژول نیاز دارم که باهاش بتونم یه مسابقه مذهبی رابندازم که در یه موقیت از قالب تنظیمش کنم بعد به سوال مورد نظر با گزینها رو بدم بعد کاربر گزینه رو انتخاب و درکادر ایمیلشو بزنه بعد ثبت تمام درمسابقه شرکت کرده در صورت برنده شدن از طریق ایمیلی که هنگام انتخاب گزینه زده بود بهش اطلااع بدیم کسی میتونه برام طراحی کنه اگه طراحیم شده لینک.. ... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام طراحی که نشده همچین چیزی می تونید با دوستان برنامه نویس از طریق پ.خ تماس بگیرید اما من فک کنم با فرم ساز ها میشه براحتی همچین چیزی راه انداخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در آبان 90 طراح افزونه میخوام با این ایدی میتونه با من صحبت کنه shiaha71@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز شما باید با اونها تماس بگیرید می تونید با اقایان تهرانی یا حاجی پور یا شمسی یا رضایی از طریق پیام خصوصی تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر