mdt414 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من یک فرم فروش دارم که پس از محاسبه قیمت و اعلام آن به مشتری میخوام مشتری رو به صفحه پرداخت بانک بفرستم... ماژول و کامپوننت پرداخت آنلاین پارسیان رو هم دارم....حالا میخوام ببینم چطور میشه تابع پرداخت بانک پارسیان رو فراخوانی کرد.... شاید بشه گفت نیاز به یک پلاگین دارم...اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 با سلام من یک فرم فروش دارم که پس از محاسبه قیمت و اعلام آن به مشتری میخوام مشتری رو به صفحه پرداخت بانک بفرستم... ماژول و کامپوننت پرداخت آنلاین پارسیان رو هم دارم....حالا میخوام ببینم چطور میشه تابع پرداخت بانک پارسیان رو فراخوانی کرد.... شاید بشه گفت نیاز به یک پلاگین دارم...اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید با تشکر شما در حقیقت نیاز به یه سری تغییرات در ماژول و مسیر تغییر اطلاعات دارید اګر از برنامه نویسی سر رشته دارید می تونیدبه راحتی این کار رو انجام بدید و متعییر هایی که فرم ارسال می کنه رو به توابع پاس کنید داخل فایل ها یه تابع هست به اسمه send2pay که شما باید اطلاعات رو به اون پاس کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdt414 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من یک فرم فروش دارم که پس از محاسبه قیمت و اعلام آن به مشتری میخوام مشتری رو به صفحه پرداخت بانک بفرستم... ماژول و کامپوننت پرداخت آنلاین پارسیان رو هم دارم....حالا میخوام ببینم چطور میشه تابع پرداخت بانک پارسیان رو فراخوانی کرد.... شاید بشه گفت نیاز به یک پلاگین دارم...اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید با تشکر شما در حقیقت نیاز به یه سری تغییرات در ماژول و مسیر تغییر اطلاعات دارید اګر از برنامه نویسی سر رشته دارید می تونیدبه راحتی این کار رو انجام بدید و متعییر هایی که فرم ارسال می کنه رو به توابع پاس کنید داخل فایل ها یه تابع هست به اسمه send2pay که شما باید اطلاعات رو به اون پاس کنید موفق باشید عذر میخوام بنده برنامه نویس هستم ولی PHP بلد نیستم... اگر بشه راهنمایی کنید که من دقیقاً چطور تابع رو فراخونی کنم با چه پارامتر هایی ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 [ عذر میخوام بنده برنامه نویس هستم ولی PHP بلد نیستم... اگر بشه راهنمایی کنید که من دقیقاً چطور تابع رو فراخونی کنم با چه پارامتر هایی ممنون میشم. شما باید اطلاعات فرم رو به SESSION بدید و یا اطلاعات رو به ایندکس درون پوشه pec24 ارسال کنید فرمتون هم باید یه فیلد پنهان به نام ACT با مقدار SEND_DATA داشته باشه تا کار انجام بشه کد ها رو انالیز کنید مشخصه . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hen298 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شرمنده من با توجه به به روز رسانی که از 1.5 به 2.5 داشتم می خواستم بدونم که چه جوری می تونم ماژول بانک سامان رو برای جوملا 2.5 بدست بیارم من قبلا از ماژول بانک سامان که برای جوملا 1.5 که جومینا نوشته بود استفاده می کردم و راضی هم بودم اما الان با توجه به آپدیتی که انجام دادم نمی دونم که چی کار کنم می خواستم که بدونم کسی برای 2.5 این ماژول را داره یا می تونه برای من بنویسه من الان باید چی کار کنم کارم لنگه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام باید سفارش بدید براتون نوشته بشه بهتر هست با آقای تهرانی یا آقای رضایی تماس بگیرید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر