mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 سلام من هر چی سرچ زدم یه مقاله خوب راجع به نصب مای بی بی در کنار جوملا پیدا نکردم اگه یه لینک آموزش خوب سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام منظورتون اینه که هر دو این سیستم ها رو در کنار هم داشته باشید یا متصل اشون کنید به هم!؟ ( تا اونجا که خاطرم هست در هر دو مورد قبلا بحث شده... جستجو پیشرفته...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در آبان 90 بازم ممنون من میخوام دو سیستمو متصل اشون کنم به هم من اول سرچ زدم "نصب مای بی بی" چیزی پیدا نکردم بازم سرچ زدم "مای بی بی" بازم چیز درست و حسابی پیدا نشد:dodgy: شما بگید من چی سرچ بزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 برید به لینک زیر: http://community.mybbiran.com/thread-6945.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر