vahidkar20 5 ارسال شده در مرداد 89 سلام امروز یه قالب فارسی کردم که هدر فلش داره. فکر میکنم خیلی ها دوست داشته باشن هدر سایتشون فلش باشه. این قالب به وسیله آرتیستر طراحی شده. قالب بدی نیست. و چون هدر فلش داشت فارسیش کردم اینم اسکرین شات اینم لینک دانلود از سرور جومینا: دانلود کنید با حجم 637 کیلوبایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 سلام داداش قالب زیبایی شده طرح آسمون واقعا همیشه یه یز دیگه هست ولی ند تا مشکل که نه بهتر بگم کمی کار می خواد تا یک چیز تاپی بشه 1.هدرت خیلی بزرگه که باید به 150 پیکسل بشه که واقعا فضای یک صفحه رو از دست دادی 2.شیت صفحه ی تو خیلی کچیکه باید به 995 تغییر بدی از کل صفحه هیی رو نگرفتی 3.آیکن تیک در کنار نام منو باید بیاد پشت حرف این چند مورد رو اجرا کنی عالی می شه داداش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان امیدوارم خوب باشید وحید جان قالب خوبیه دستت درد نکنه دموی این قالب :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر