kelkesheydai

سفید شدن صفحه مدیریت و سایت

Recommended Posts

با سلام

من سایت www.7zaban.com دارم خودم میسازم منتها اطلاعاتم در مورده جوملا زیاد نیست دیشب بعد از نصب virtuemart که از روی بسته نرم افزاری شرکت پرنیانم بود فهمیدم که مدیریت فروشگاهش کار نمیکنه و پاکش کردم اما نمیدونم العان چرا هر بخش مدیریت که میرم ذخیره یا اعمالا میزنم صفحه سفید میشه و کار نمیکنه صفحه اصلی سایتمم که فقط اسم سایتما میاره(www.7zaban.com ) خواهش میکنم کمکم کنین

راستی قبلش k2 نصب کردم اما بدونخ استفاده حذفش کردم

من تویه یکی دیگه از فرومام این سوالا مطرح کردم خواهشن مدیرای محترم دلیله بر بی احترامی به قوانین ندون بلکه چون نمیدونستم مربوط به کدوم بخش میشه مجبور شدم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

شما به صورت کامل از طریق مدیریت اقدام به حذف ویرچو کردید؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

شما به صورت کامل از طریق مدیریت اقدام به حذف ویرچو کردید؟؟

به طور كامل منظورتون چيه؟؟

من از توي مديريت كامپوننت ها پاكش كردم و از توي مديريت ماژول ها هم مازول هارا پاك كردم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نگاه کنید اگه شما به صورت کامل افزونه ای رو پاک کنید

بعد از پاک کردن مشکلی بوجود نمیاد

شما باید این افزونه و تما م افزونه های (ماژول ها و پلاگین ها) وابسته به اون رو حذف کنید

و حذف اینها رو هم از قسمت مدیریت انجام بدید

در صورت انجام این کارها اگه مشکل داشتید

اولین راه برگردوندن بک آپ هست

اگه نشد باید پک جوملا رو روی هاست اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید

کش جوملا و مرورگر رو پاک کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

با مدیر هاستتون تماس بگیرید ببینید تغییری انتقالی چیزی انجام ندادن؟ شاید مشکل از طرف اونها باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نگاه کنید اگه شما به صورت کامل افزونه ای رو پاک کنید

بعد از پاک کردن مشکلی بوجود نمیاد

شما باید این افزونه و تما م افزونه های (ماژول ها و پلاگین ها) وابسته به اون رو حذف کنید

و حذف اینها رو هم از قسمت مدیریت انجام بدید

در صورت انجام این کارها اگه مشکل داشتید

اولین راه برگردوندن بک آپ هست

اگه نشد باید پک جوملا رو روی هاست اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید

کش جوملا و مرورگر رو پاک کنید.

من اين كارم كردم اما نشد

خواهشا اگه ميتونين و امكانش هست خودتونم به پنل مديريتم يه سر بزنين شايد متوجه بشين اشكال از كجاست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

virtuemart

1. شما + مواردی که جناب مرادی اشاره کردند جداول الحاق رو هم از دیتابیس حذف کنید... و در هاست در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید هر پوشه یا فایلی که مربوط به الحاق مورد نظر به جا مانده رو هم دستی حذف کنید...

2. محتویان پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید

3. در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید:

Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده

Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی

Global Check-in <-> بررسی سراسری

فعلا این موارد رو یک به یک انجام و بعد از انجام هر کدوم مشکل رو بررسی کنید اگر حل نشد در همینجا پیگیر باشید...

با آرزوی موفقیت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

virtuemart

1. شما + مواردی که جناب مرادی اشاره کردند جداول الحاق رو هم از دیتابیس حذف کنید... و در هاست در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید هر پوشه یا فایلی که مربوط به الحاق مورد نظر به جا مانده رو هم دستی حذف کنید...

2. محتویان پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید

3. در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید:

Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده

Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی

Global Check-in <-> بررسی سراسری

فعلا این موارد رو یک به یک انجام و بعد از انجام هر کدوم مشکل رو بررسی کنید اگر حل نشد در همینجا پیگیر باشید...

با آرزوی موفقیت

ممنونم از راهنماي هاتون

اما من بك آپ ندارم بعدم من روي هاستم جوملا نصب بود كه خريدم و پك جوملا ندارم!!

اما من وقتي از قسمت نصب/حذف ميرم داخل كامپوننت ها يا ماژول هام مشخصاتي از ويرچومات نيست اما توي كامپوننت هاي مديريت هنوز هست!!!

من جوملا را از قسمت نصب جوملا نصب كردم و داخل هاست آپلود نكردم منظورتون از دايركتوري چيه؟!

من گفتم شايد با تعويض قالب حل بشه اما دقيقا اين پيغام توي پيش نمايش ساي اومد!!

Fatal error: Class 'mosParameters' not found in /home/zabancom/domains/7zaban.com/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php on line 86

اينم لينك اسكرين شاتش

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ببینید ما در حال حاضر کاری با بکاپ نداریم و همینطور با قالب...

منظورم از دایرکتوری پوشه ای در هاست که پوشه ها و فایلهای جوملا در اون آپلود شدند...

به هر حال شما پوشه ها و فایلهای جوملا رو باید در هاست داشته باشید دیگه! به هاستتون مراجعه کنید و بعد روت هاست (public_html)

در مورد دیتابیس هم بعد از ورود به پنل هاستتون وارد phpmyadmin بشید و دیتابیسی که مربوطه به جوملاتون هست رو باز کنید و...

هیچ اثری از virtuemart باقی نزارید (طبق پست قبلی پیش برید و نتیجه رو اعلام کنید)

قبل از انجام هر کاری بک آپ فراموش نشه! (هم محتویات روت هاست و هم دیتابیس)

با آرزوی موفقیت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با درود تمامی دوستان

من با مشکل مشابه از روز پنجشنبه مواجه شدم(هم صفحه سایت و هم مدیریت سفید شده Civilyab.ir).در ضمن من کامپوننت امنیتی jSecure Authentication

را نصب کرده بودم که از طریق myphpadmin

غیرفعالش کردم ولی باز هم صفحه مدیریتی و سایتم سفید است.خطاها نیز بشرج ذیل است:

[31-Dec-2015 22:08:00 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[31-Dec-2015 22:08:00 UTC] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:06:11 UTC] PHP Warning:  require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: Unable to access /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:06:11 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:06:11 UTC] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:06:12 UTC] PHP Warning:  require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: Unable to access /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:06:12 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:06:12 UTC] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:13:13 UTC] PHP Warning:  require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: Unable to access /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:13:13 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

[01-Jan-2016 00:13:13 UTC] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/libraries/cms.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/darjkonc/public_html/civilyab.ir/includes/framework.php on line 41

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم