mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان من ماژول نمایش خطی تصاویر رو نصب کردم ولی تو تنظیمات که تصاویر به همراه نام و پیونند رو باید بگذاریم روبروی تصویر باید لینک بگذارم یه توضیحی میدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 منظورتونو نفهمیدم شما تو تنظیمات ماژول تصویر خطی ، واسه تصاویر یک عنوان ،یک لینک و آدرس عکس رو قرار بدین :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام الان مشکلتون چیه؟ می خواین واسه تصاویر توضیح بذارین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 سلام الان مشکلتون چیه؟ می خواین واسه تصاویر توضیح بذارین؟ این سایت من است mohrcc.ir پایین صفحه عکس گذاشتم و نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما باید تصاویرتون رو توی این پوشه بذارید yourdomain.com/images/stories/fruit اون لینک هم برای اینه که مقاله یا هر چیز دیگه رو لینک بدید به تصویر مورد نظرتون موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر