esfahan2000 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام به همه دوستان واساتيد جومينا من سايتم را با موزيلا و اكسپلورر نميتونم باز كنم اما با اپرا مشكلي ندارم !!! البته توي اين مدت هم كاري روش انجام ندادم ميخاستم بدونم اين مشكل از سايته يا از سرور؟؟ اينم سايت: www.kashimoaragh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 سلام احتمال زیاد مشکل از ارتباط دامنه با سرور باشه رفع مشکل: - به مدیریت سرور بفرمایید رکورد بسازه برای دی ان اس و قبلش سایتتون رو در اینجا چک کنید: http://www.intodns.com/ - مراحل زیر رو انجام بدید و سپس تست کنید: (برای اینکار بر روی کانکشن اینترنت خود کلیک راست کرده و peropertis رو بزنید در تب باز شده بر روی Networking رفته و peropertis موجو در تب را بزنید دقت کنید که سکلکت موس بر روی Internet Protcol (TCP/IP) قرار داشته باشد در قسمت دوم منوی رادیویی را بر روی گزینه : Use the following DNS server adresses قرار داده و در قست اول یکی از سه آی پی زیر را قرار دهید : 137.65.1.1 77.104.106.3 77.104.106.2 و در قسمت دوم آی پی گوگل که : 8.8.8.8 هست قرار دهید سپس تایید کرده و اینترنت خود را قطع نمایید مودم را به مدت یک دقیقه خواموش کرده و سیستم را مجدادا راه اندازی نمایید مشکل برطرف خواهد شد ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام من الان با فایرفاکس باز کردم کامل و بدون نقص نشون داد شاید مشکل از مرورگرتونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در مهر 90 مشكل خودش حل شد البته من هم با لپ تاب هم با سيستم معمولي چك كرده بودم كه مشكل داشت به هر حال ممنون از جوابهاتون.:heart::thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر